Varmepumpe Montage og ServiceMontage og Service  af alle typer varmepumper

og mindre køle/komfort anlæg.

På Fyn Og Øerne
Velkommen til Varmepumpe Montøren


En virksomhed, hvor kvalitet, god kundekontakt og ekspertise er i højsædet.

Ikke blot er alle vores produkter nøje udvalgt efter kvalitet, klimavenlighed og holdbarhed – Varmepumpe Montøren  er også KMO-godkendt montør.


En KMO-godkendelse er et bevis på korrekt håndtering af affaldsstoffer fra køleprocesser. Vi har denne godkendelse, fordi vi, ud over at have fokus på økonomi og kvalitet, også har fokus på miljø.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du overvejer at anskaffe dig en varmepumpe/aircondition  og vi vil være behjælpelige med at finde den bedste løsning til dit hjem.

 

Hos os får du ærlig rådgivning

Hos Varmepumpe Montøren  er vi professionelle varmepumpemontører. Det giver os de bedste forudsætninger for god og professionel rådgivning om valg af varmepumpe

Når du står og skal have monteret en sådan.


Hos os taler du altid med fagmanden og håndværkeren selv. Her er der ingen smarte sælgere eller ansatte, der ikke ved, hvad de taler om.

Vi er ikke interesserede i at oversælge og prakke dig noget på, du i realiteten ikke har brug for. I stedet lytter vi til dine behov og finder, ud fra hvad du fortæller, den helt rette løsning til dig.

 


 

Kontakt os endelig

Hvis du vil høre nærmere om tidshorisonten for levering og montering eller gerne vil rådgives om den rette varmepumpe/aircondition, skal du endelig blot kontakte os.Montage af varmepumpe

Fra. 2995 kr  


  Service på varmepumpe

  Fra 795 kr

Varmepumpe Montøren  V/Danny Larsen Stegstedvej 38 5200 Odense V      CVR38484702 Tilbud på montage Tlf. 42 40 81 80

Mail varmepumpe@outlook.dk  KMO 05060